SZCHPH
SZCHPH
Školenie výcvikarov

Autor: Tibor Balogh

Školenie výcvikarov
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

MB
Milan Blahovský
07.03.2014, 08:31
Pán Polovka na vysvetlenie :
3.3.2014 rozoslaný inovovaný PP p.Seligom členom prezídia a UKK ( s chybou v povolenom rozchode u EKS)
4.3.2014 zaslaný opravený PP o uvedený problém
Moja reakcia : Sa dohodnite s Jarom S., ktorá verzia je tá čo má byť na webe, pozajtra sa objaví ďalšia ???

5.3.2014 - Citujem :"Milan, zatiaľ nezverejňuj žiadnu verziu. Ja viem, že Seliga opravil časť - Pretekový poriadok a potom v ďalšom - emaile zas Drgáň časť EKS. Palo"

Tak teraz sa v tom vyznajte.
MP
Martin Polovka
07.03.2014, 06:34
Dobré ráno V 2. mesiaci toho roku, až po konzultácii s predsedom PK som zistil, či bol oboznámený že pretekový poriadok čo je v dokumentoch SZ na internete je neplatný, starý a stále tam je. Teraz bol zase inovovaný, či doplnený, to ešte nevieme. Taký dôležitý dokument by mal visieť v každom klube či ZO na stene. ja som ho chcel tam dať. Skutočnosť, aká je na našej "I" stránke svedči o tom že doma, teda v SZ nie je niečo v poriadku.
DK
Dušan Konečný
06.03.2014, 22:51
Hladam odvoz na skolenie s vyzdvihnutim v Senci alebo okoli. Ak sa nepodari, ponukam odvoz/dovoz s vydzvihnutim na trase Senec - Terchova po D1 0907 662 663 / holubar@holubar.sk
TB
Tibor Balogh
25.02.2014, 08:51
Neni školenie výcvikarov zbytočné vyhadzovanie penazí, mame pretekový poriadok co treba dodrzat a nové veci poslat OZ vycvikarom obeznikom. Niekde sú vycvikari starsí ludia ktorím moze cestovanie moze robit problémy. A niektoré OZ to maju tam a spät 500 km.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.